Podeu consultar el llistat d'inscrits


Cognoms:*
Nom:*
DNI:*
Sexe:*
Data de naixement:* / /
Població:*
Telèfon / Mòbil:*
Tlf emergència:*
Club:
E-mail:*
Menors: Nom pare / mare:
Menors: DNI pare / mare:
Preu:
Observacions:
Escolliu la TALLA SAMARRETA::*
Autoritzes la publicació del teu nom en el llistat d'inscrits?:*

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

El Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari és el Consell Esportiu de les Garrigues i aquestes seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR).
Enviant aquest formulari consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals, la seva publicació en aquesta web i la de l’organitzador, així com en els llistats de classificació i llistat d’inscrits pertinents.
Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a esports3@garrigues.cat

La finalitat del tractament de les dades personals de l’usuari serà per efectuar la inscripció a l’esdeveniment, mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador.

Comunicació de les dades: Les dades es cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l'efecte de complir amb la finalitat del tractament i disposar de les dades personals de tots els participants amb finalitats organitzatives i promocionals de la prova.
Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, prèvia autorització del participant. Si fos el cas, serà informat abans de procedir a la cessió.

Enviant aquest formulari accepteu el reglament de l'esdeveniment.

Els camps marcats amb * són obligatorisWeb de l'esdeveniment

Contacte organització - Contacte inscripcions


Podeu consultar el llistat d'inscrits

Servei d'inscripcions ofert per CE Garrigues