Podeu consultar el llistat d'inscrits


Cognoms:*
Nom:*
DNI:*
Sexe:*
Data de naixement:* / /
Població:*
País:*
Telèfon / Mòbil:*
Club:
E-mail:*
Menors: Nom pare / mare:
Menors: DNI pare / mare:
Preu:
Codi descompte:
Observacions:
Autoritzes la publicació del teu nom en el llistat d'inscrits?:*

LA DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ PER TENIR LA BRAGA TUBULAR ASSEGURADA EL DIA DE LA CAMINADA ÉS EL 14 D'OCTUBRE

Els inscrits/es a posteriori si el dia de la caminada no hi ha bragues, farem la comanda i l'haureu de passar a recollir per les botigues de talma en els dies posteriors (ja ens facarem en contacte amb vosaltres)


CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

El Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari és el Consell Esportiu de les Garrigues i aquestes seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR).
Enviant aquest formulari consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals, la seva publicació en aquesta web i la de l’organitzador, així com en els llistats de classificació i llistat d’inscrits pertinents.
Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a esports3@garrigues.cat

La finalitat del tractament de les dades personals de l’usuari serà per efectuar la inscripció a l’esdeveniment, mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador.

Comunicació de les dades: Les dades es cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l'efecte de complir amb la finalitat del tractament i disposar de les dades personals de tots els participants amb finalitats organitzatives i promocionals de la prova.
Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, prèvia autorització del participant. Si fos el cas, serà informat abans de procedir a la cessió.

Enviant aquest formulari accepteu el reglament de l'esdeveniment.

Els camps marcats amb * són obligatorisWeb de l'esdeveniment

Contacte organització - Contacte inscripcions


Podeu consultar el llistat d'inscrits

Servei d'inscripcions ofert per CE Garrigues