Podeu consultar el llistat d'inscrits


Cognoms:*
Nom:*
DNI:*
Sexe:*
Data de naixement:* / /
Població:*
País:*
Telèfon / Mòbil:*
Telef emergència::*
Club:
E-mail:*
Menors: Nom pare / mare:
Menors: DNI pare / mare:
Preu:
Observacions:
Estas federat/da? (FCC, RFEC, UCI):*
Num llicencia federativa::
Autoritzes la publicació del teu nom en el llistat d'inscrits?:*
Portes e-bike?:*
Circuit escollit::*

*- Serà imprescindible presentar la llicència federativa en el moment de recollir el dorsal el dia de la marxa (o en cas contrari, caldrà abonar la llicència de dia).

*- els menors de 16 anys han d'anar acompanyats i han de portar la fulla d'autortització signada.


CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

El Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari és el Consell Esportiu de les Garrigues i aquestes seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR).
Enviant aquest formulari consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals, la seva publicació en aquesta web i la de l’organitzador, així com en els llistats de classificació i llistat d’inscrits pertinents.
Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a esports3@garrigues.cat

La finalitat del tractament de les dades personals de l’usuari serà per efectuar la inscripció a l’esdeveniment, mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador.

Comunicació de les dades: Les dades es cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l'efecte de complir amb la finalitat del tractament i disposar de les dades personals de tots els participants amb finalitats organitzatives i promocionals de la prova.
Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, prèvia autorització del participant. Si fos el cas, serà informat abans de procedir a la cessió.

Enviant aquest formulari accepteu el reglament de l'esdeveniment.

Els camps marcats amb * són obligatorisWeb de l'esdeveniment

Contacte organització - Contacte inscripcions


Podeu consultar el llistat d'inscrits

Servei d'inscripcions ofert per CE Garrigues