cover image

Els camps marcats amb * són obligatoris


-          Taller 1: “AVALUEM LES MOTXILLES EN AQUEST NOU ENTORN”: Definim les competències, reorientem els nostres anclatges i  com encaixen en el mercat laboral actual. A càrrec de la Sra. Patricia Hernández, Sra. Natàlia Bertran referents Ocupació Juvenil Consell Comarcal, Sra. Sheila Muñoz Responsable Formació Àrea Integració Juvenil SJD Terres de Lleida i Joanna Morancho Orientadora Laboral SJD Terres de Lleida

-          Taller 2: “ENCARA ET FALTA ALGUNA COSA”: Saber què hem de fer per obtenir la documentació necessària i com afecta a les nostres emocions i en el meu desenvolupament en l’entorn.  A càrrec de Sr. Joan Ramon Barri Educador d’entorn de l’Àrea d’Inclusió Ajuntament de Lleida i Sra. Raquel Gómez refent Creu Roja Assistència legal per a joves migrats sols i Sr. Oriol del Rio Educador SJD Terres de Lleida .

-          Taller 3: “A CONTRARELLOTGE”:  Conèixer les dificultats en què es troben els joves durant el seu procés d'emancipació i els diferents factors que intervenen en aquest circuit a contrarellotge. A càrre del Sr. Albert Camús, Dir. Pis Inserció Laboral i Pis Assistit SJD Terres de Lleida.

-          Taller 4: “XOC CULTURAL”:  Donar a conèixer les realitats que cada cultura té i com s’adapten a la societat acollidora. A Càrrec del Sr. Yoan Molinero Universitat de Comillas, Abderrafie Ettalydy Associació sociocultural Magrebina Mediador Centre Educatiu El Segre i professor associat UdL.

PROGRAMA JORNADA JOVES MIGRATS SOLS (JMS)

 


En base a la normativa de protecció de dades, t'INFORMEM que:

El responsable de les dades és SANT JOAN DE DÉU TERRES DE LLEIDA amb CIF R2500280I i domicili fiscal a Ctra. N-240, Km 111 de 25100 Almacelles, Lleida amb correu electrònic lleida.terresdelleida@sjd.es. El contacte del Delegat de Protecció de Dades és lleida.dpd@sjd.es.

La finalitat del tractament de les seves dades, és la de gestionar la inscripció de les persones que participen en les Jornades, Actes Convencions i altres activitats organitzades per SJDTLL, i en les que sigui necessària la inscripció prèvia. Així com informar de qualsevol canvi que es pugui esdevenir en l'organització i que serà comunicat al correu electrònic informat en el formulari. Durant el transcurs de la jornada es podran captar imatges amb la finalitat de fer difusió de l'acte organitzat. No es prendran decisions automatitzades en base a aquestes dades. L'encarregat de tractament de les dades és CHRONOS ITER5, SL

Les dades es conservaran durant el temps necessari per obligació legal.

Enviant aquest formulari consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades. Per a la publicació de les dades a les llistes d'inscripcions i divulgació d'imatges ens ha de prestar el seu consentiment

Si vol revocar el consentiment o si desitja exercir els drets d'accés, rectificació o supressió, limitació, oposició i portabilitat, pot enviar un correu electrònic a lleida.dpd@sjd.es. Així mateix, en cas de no estar d'acord amb el tractament realitzat o considerar vulnerats els seus drets, pot presentar una reclamació en tot moment, davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Esborrar  
Inscripció