cover image

Els camps marcats amb * són obligatoris


(*) La col·laboració inclou DOS NÚMEROS de la revista

(**) El nom de les persones col·laboradores s'inclourà a la contraportada en un posterior número

Esborrar  
Inscripció  
En base a la normativa de protecció de dades, t'INFORMEM que:

El responsable de les dades és LA FUNDACIÓ PRIVADA ARNAU MIR DE TOST amb CIF G25685132 i domicili fiscal a Plaça Major, 1, 25691, Àger, Lleida. El contacte del Delegat de Protecció de Dades és informacio@lacabanera.cat.

La finalitat del tractament de les seves dades, és la de gestionar les col·laboracions amb la revista "La cabanera", així com informar de qualsevol canvi que pugui esdevenir en la seva organització o sobre les activitats que la publicació pugui organitzar i que serà comunicat al correu electrònic informat en el formulari. Durant el transcurs d'aquestes activitats es podran captar imatges amb la finalitat de fer difusió de les mateixes. No es prendran decisions automatitzades en base a aquestes dades. L'encarregat de tractament de les dades és CHRONOS ITER5, SL

Les dades es conservaran durant el temps necessari per obligació legal.

Enviant aquest formulari consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació o supressió, limitació, oposició i portabilitat, pot enviar un correu electrònic a informacio@lacabanera.cat. Així mateix, en cas de no estar d'acord amb el tractament realitzat o considerar vulnerats els seus drets, pot presentar una reclamació en tot moment, davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.