Podeu consultar el llistat d'inscrits


Cognoms:*
Nom:*
DNI:*
Sexe:*
Data de naixement:* / /
Població:*
Telèfon / Mòbil:*
Club:
E-mail:*
Xip:
Menors: Nom pare / mare:
Menors: DNI pare / mare:
Preu:
Talla samarreta:*
Distància:*
MAMI (Moviment d'Ajuda al Món de l'Infant): (1 €)
He llegit i accepto el reglament de la cursa:*
Autoritzes la publicació del teu nom en el llistat d'inscrits?:*

Es garanteix la talla de la samarreta als inscrits fins el 19 de desembre de 2019.

MAMI - Moviment d'Ajuda al Món de l'Infant

Tallatge samarreta

Autorizació menors “Cursa de Sant Blai” (A presentar en el moment de recollir el dorsal)


CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

CHRONOS ITER5, SL és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: Procedir a la inscripció d’esdeveniments, mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador en el cas de proves esportives.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: Les dades es cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l'efecte de complir amb la finalitat del tractament. Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, tant el responsable com l’organitzador, prèvia autorització del participant. Si fos el cas, serà informat abans de procedir a la cessió.

Drets que assisteixen l'Usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: info@iter5.cat.

Procedint amb aquesta inscripció, vostè accepta que ha llegit el present text i està conforme amb les clàusules anteriors.

Els camps marcats amb * són obligatorisWeb de l'esdeveniment

Contacte organització - Contacte inscripcions


Podeu consultar el llistat d'inscrits

Servei d'inscripcions ofert per Iter5