Podeu consultar el llistat d'inscrits


Cognoms:*
Nom:*
DNI:*
Sexe:*
Data de naixement:* / /
Població:*
País:*
Telèfon / Mòbil:*
Club:
E-mail:*
Preu:
Desitjo contractar l'assegurança d'anul·lació:*
Marca moto:
Model moto:
Matricula:
Edició en que participes:*
Tria restaurant:*
Talla samarreta:*
Vols una subscripció gratuïta de dos números a la revista Solo Moto?:*
Adreça:
Població:
Província:
Codi postal:
Consentimient subscripció gratuïta:

Consiento el tratamiento de mis datos de conformidad con lo dispuesto en la Política de Privacidad y autorizo expresamente que mis datos sean cedidos a RPM RACING, S.L.U. (RPM) con la finalidad de que dicha compañía tramite la suscripción gratuita de dos meses a la revista SOLOMOTO que me facilita la organización (válida solo para España y Andorra), autorizando asimismo que RPM me remita newsletters de SOLOMOTO y comunicaciones relacionadas con mi suscripción.

Menú Bar Lo Pont - COMPLET

Menú Pizzeria del riuet

Menú El pas de telmo - COMPLET

Menú Escalarre rock cafè


CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

CHRONOS ITER5, SL és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: Procedir a la inscripció d’esdeveniments, mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador en el cas de proves esportives.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: Les dades es cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l'efecte de complir amb la finalitat del tractament. Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, tant el responsable com l’organitzador, prèvia autorització del participant. Si fos el cas, serà informat abans de procedir a la cessió.

Drets que assisteixen l'Usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: info@iter5.cat.

Procedint amb aquesta inscripció, vostè accepta que ha llegit el present text i està conforme amb les clàusules anteriors.

Els camps marcats amb * són obligatorisWeb de l'esdeveniment

Contacte organització - Contacte inscripcions


Podeu consultar el llistat d'inscrits

Servei d'inscripcions ofert per Iter5