Podeu consultar el llistat d'inscrits


Cognoms:*
Nom:*
DNI:*
Sexe:*
Data de naixement:* / /
Poblaciķ:*
Telčfon / Mōbil:*
Club:
E-mail:*
Xip:
Menors: Nom pare / mare:
Menors: DNI pare / mare:
Preu:
Distāncia:*
Aportaciķ adicional voluntaria per FECAMM:
Autoritzes la publicació del teu nom en el llistat d'inscrits?:*

1€ de la inscripciķ anirā destinat a la FECAMM (Federaciķ Catalana de Malalties Minoritāries) un repte liderat per l'Associaciķ RUN4US


CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Chronos Iter5 SL és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informaciķ del tractament:

Fi del tractament: Procedir a la inscripciķ d’esdeveniments, mantenir una relaciķ comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicaciķ dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador en el cas de proves esportives.

Criteris de conservaciķ de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interčs mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimitzaciķ de les dades o la destrucciķ total de les mateixes.

Comunicaciķ de les dades: Les dades es cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l'efecte de complir amb la finalitat del tractament. Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, tant el responsable com l’organitzador, prčvia autoritzaciķ del participant. Si fos el cas, serā informat abans de procedir a la cessiķ.

Drets que assisteixen l'Usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificaciķ, portabilitat i supressiķ de les seves dades i de la limitaciķ o oposiciķ al seu tractament. Dret a presentar una reclamaciķ davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: info@iter5.cat.

Procedint amb aquesta inscripciķ, vostč accepta que ha llegit el present text i estā conforme amb les clāusules anteriors.

Els camps marcats amb * són obligatorisWeb de l'esdeveniment

Contacte organitzaciķ - Contacte inscripcions


Podeu consultar el llistat d'inscrits

Servei d'inscripcions ofert per Iter5